Cart:

0 0,- SEK
Du har inga produkter i din varukorg.

0

TRÄNINGSTIPS

1: Sätt upp nåbara mål. Oftast sätter man upp alldeles för svåra mål, vilket oftast leder till att du inte når dina uppsatta mål. Sätt istället upp flera små delmål som du kan nå inom rimlig tid. På så sätt håller du uppe motivationen.

2: Hitta träning som du tycker är rolig. På så sätt blir det lättare att hålla igång sin träning. Träning behöver inte göras i gymmet utan kan många gånger göras hemma med enkla medel. Så hatar du till exempel löpning så är det inget som du skall göra. Det kommer bara göra din träning till en börda. Gillar du att vara ute och gå. Du är det bara att ta på sig efter väder och ta dig en lång rask promenad. All träning räknas!

Se vårt sortiment som gör din hemnmaträning mer effektiv. Vi har även ett brett sortiment för din yoga och pilates. 

3: Följ upp dina resultat. Oftast tycker man inte att man kommer någonstans med sin träning. Då är det bra att kunna spåra sin träning. Och oftast inser man att man har gjort större framsteg än vad man själv tycker. Vilket gör att man håller motivationen uppe

Ett  effektivt sätt att hålla fokus på målet är med en aktivitetsklocka  eller våra populära vågar. 

4: Ät mer likt över alla 7 dagar i veckan. Försök hålla balansen även under helgerna. Forskningen har visat att de som håller kosten mer lik över alla 7 dagar i veckan håller sin vikt mycket mer effektiv än de som inte gör det.

5: Unna dig smart.. ibland kan det vara bättre att tillåta sig att äta den där goda mörka biten choklad till kvällskaffet. Men håll dig då till en bit. Samma sak gäller det när det kommer till fredagsfikan i fikarummet på jobb. Gör såhär. Tänk dig en bit du vill ta av kakan. Ta sedan hälften av den biten. På så sätt har du gjort ett bättre val. Håll dig sedan till den biten och njut av den. På så sätt har du faktiskt unnat dig något gott!


Vänta ...

Träningsutrustning och fitnessprodukter - Snabbt, enkelt och bekvämt

Välkommen till FitnessSport. Här finner du ett stort urval av träningsutrustning, fitnessutrustning, träningsredskap och allt annat du behöver för att få ut det mesta av din träning.

Vi har många års erfarenhet från branchen. Vi erbjuder ett brett utbud av populära träningsredskap och utrustning för privata och professionella gym, och detta alltid till riktigt bra priser. Oavsett din ambitionsnivå har vi träningsredskap och träningsutrustning du kan njuta av - och naturligtvis till äkta nätpriser. Om du letar efter träningsutrustning så har du kommit till helt rätt ställe. Vi har allt från maskiner, vikter, verktyg och utrustning för alla muskelgrupper, övningstyper och ambitionsnivåer.


Kvalité från kända tillverkare

Hos FitnessSport har vi ett stort urval av träningsmaskiner och träningsutrustning från många av de stora märken. Vi har utrustning från bland annat Adidas, Concept2, Everlast, Reebok, Titan Fitness, Kettler, WaterRower och många fler. Förutom de olika varumärkena vi har i butiken har vi ett brett urval med olika typer av utrustning, allt från träning med stretchband till löpband som du känner från gymet. Kort sagt, vi är en komplett leverantör för allt inom träningsutrustning.


Allt innom träning och fitness

Vare sig du letar efter en motionscykel, ett löpband, hantlar, kettlebells, yogabollar eller träningsutrustning, hittar du alltid ett stort, uppdaterat utbud till låga priser på fitnesssport.se.

Vi vill vara din favoritbutik på nätet för fitnessprodukter och ser därför till att alltid hålla oss à jour med marknaden, nya trender och allt annat som pågår på fitness- och träningsfronten. Hos oss hittar du vad du letar efter - och ofta mer.

Med vår breda kunskap och passion för fitness, styrketräning, rehabilitering och konditionsträning, kan vi garantera en professionell och kompetent vägledning, så att du alltid får rätt utrustning  - enligt dina önskemål och behov.


FitnessSport.se - handla med riktiga människor bakom skärmen

Vi är en onlinebutik som drivs av äkta fitness- och träningsnördar. Vi har ett av nätets bästa utbud av träningsutrustning, och naturligtvis säljer vi allt till överkomliga priser.

Kontakta oss via mail eller telefon och låt oss tala om vad vi kan göra för dig. Det ska vara roligt och meningsfullt att träna, och vi kan bidra till att det blir det. Att träna handlar till stor del om att välja rätt utrustning och det är där vi verkligen skiljer oss från resten av marknaden. Genom att alltid ha ett uppdaterat och välsorterat urval av träningsutrustning för alla typer av träning.

Låt oss hjälpa dig att komma igång (eller köra vidare) med din träning. Vi ser fram emot att hjälpa dig att nå dina mål.

Behöver du hjälp?

Ring 040-300340

Gratis frakt vid köp över SEK 500

1-5 dagar leveranstid 

Trygg e-handel

Certifierad Trygg e-handel

Trustpilot

4 stjärnor på Trustpilot

2 månads returrätt

36 månaders reklamationsrätt

Verkstad och teknikerhjälp

Du kan vara säker på att få bra service