Cart:

0 0,- SEK
Du har inga produkter i din varukorg.

0

Rådgivning om fitnessrum

Ge dina medarbetare möjlighet att träna på jobbet

Ett ökande antal företag ger sina anställda möjlighet att klara av veckans träning på arbetsplatsen.
 
Motion bidrar till ökad trivsel och välbefinnande på arbetsplatsen. Nya sociala relationer uppstår och skapar en bättre sammanhållning på kors och tvärs av avdelningarna. Motion bidrar dessutom till att förebygga och minska sjukfrånvaron på arbetsplatsen, ger medarbetarna möjlighet att öka sin livskvalitet. Samt ökar produktiviteten. I stort sett alla företag har nytta av ett motionsrum och vi på FitnessSport.se hjälper dig inreda motionsrummet som passar just ditt företag. Vi tar alltid hänsyn till dina ekonomiska förutsättningar och platsutrymme.

Fitnesssport.se har över 15 års erfarenhet med totallösningar som omfattar allt från utrustning, utbildning och inredning. Vi på FitnessSport.se kartlägger era behov och hjälper dig med rekommendationer av utrustning som är anpassat efter era behov.
 
När motionsrummet står klart för användning kan du avtala en session med våra duktiga instruktörer för att få vägledning och instruktioner i hur utrustningen används. Vi har dessutom landstäckande service så du kan vara säker på att utrustningen håller länge. Vi levererar alla storlekar på motionsrum – från små för några få medarbetare till kompletta gym.

 
Hos FitnessSport.se får du alltid en professionell lösning – skräddarsydd för just ditt företag!

Vänta ...

Träningsutrustning och fitnessprodukter - Snabbt, enkelt och bekvämt

Välkommen till FitnessSport. Här finner du ett stort urval av träningsutrustning, fitnessutrustning, träningsredskap och allt annat du behöver för att få ut det mesta av din träning.

Vi har många års erfarenhet från branchen. Vi erbjuder ett brett utbud av populära träningsredskap och utrustning för privata och professionella gym, och detta alltid till riktigt bra priser. Oavsett din ambitionsnivå har vi träningsredskap och träningsutrustning du kan njuta av - och naturligtvis till äkta nätpriser. Om du letar efter träningsutrustning så har du kommit till helt rätt ställe. Vi har allt från maskiner, vikter, verktyg och utrustning för alla muskelgrupper, övningstyper och ambitionsnivåer.


Kvalité från kända tillverkare

Hos FitnessSport har vi ett stort urval av träningsmaskiner och träningsutrustning från många av de stora märken. Vi har utrustning från bland annat Adidas, Concept2, Everlast, Reebok, Titan Fitness, Kettler, WaterRower och många fler. Förutom de olika varumärkena vi har i butiken har vi ett brett urval med olika typer av utrustning, allt från träning med stretchband till löpband som du känner från gymet. Kort sagt, vi är en komplett leverantör för allt inom träningsutrustning.


Allt innom träning och fitness

Vare sig du letar efter en motionscykel, ett löpband, hantlar, kettlebells, yogabollar eller träningsutrustning, hittar du alltid ett stort, uppdaterat utbud till låga priser på fitnesssport.se.

Vi vill vara din favoritbutik på nätet för fitnessprodukter och ser därför till att alltid hålla oss à jour med marknaden, nya trender och allt annat som pågår på fitness- och träningsfronten. Hos oss hittar du vad du letar efter - och ofta mer.

Med vår breda kunskap och passion för fitness, styrketräning, rehabilitering och konditionsträning, kan vi garantera en professionell och kompetent vägledning, så att du alltid får rätt utrustning  - enligt dina önskemål och behov.


FitnessSport.se - handla med riktiga människor bakom skärmen

Vi är en onlinebutik som drivs av äkta fitness- och träningsnördar. Vi har ett av nätets bästa utbud av träningsutrustning, och naturligtvis säljer vi allt till överkomliga priser.

Kontakta oss via mail eller telefon och låt oss tala om vad vi kan göra för dig. Det ska vara roligt och meningsfullt att träna, och vi kan bidra till att det blir det. Att träna handlar till stor del om att välja rätt utrustning och det är där vi verkligen skiljer oss från resten av marknaden. Genom att alltid ha ett uppdaterat och välsorterat urval av träningsutrustning för alla typer av träning.

Låt oss hjälpa dig att komma igång (eller köra vidare) med din träning. Vi ser fram emot att hjälpa dig att nå dina mål.

Behöver du hjälp?

Ring 040-300340

Gratis frakt vid köp över SEK 500

1-5 dagar leveranstid 

Trygg e-handel

Certifierad Trygg e-handel

Trustpilot

4 stjärnor på Trustpilot

2 månads returrätt

36 månaders reklamationsrätt

Verkstad och teknikerhjälp

Du kan vara säker på att få bra service