Cart:

0 0,- SEK
Du har inga produkter i din varukorg.

0

Här kan du ladda ner manualer. Hör gärna av dig om du inte hittar den du söker. Skriv till oss på: info@fintesssport.se eller ring på 3316 1997 så kan vi helt säkert hjälpa dig.

Vänta ...

Träningsutrustning, fitnessprodukter och verktyg - Snabbt, enkelt och bekvämt

Välkommen till FitnessSport. Här finner du ett stort urval av träningsutrustning, fitnessutrustning, träningsredskap, träningsanläggningar och allt du behöver för att få ut det mesta av din träning.

Vi har många års erfarenhet från branchen och är specialister på kondition och träning. Vi erbjuder ett brett utbud av populära träningsredskap och utrustning för privata och professionella gym, och detta alltid till billiga priser. Oavsett din ambitionsnivå har vi träningsredskap och träningsutrustning du kan njuta av - och naturligtvis till äkta nätpriser. Om du letar efter träningsutrustning och träningsanläggningar så har du kommit till rätt ställe. Vi har maskiner, vikter, verktyg och utrustning för alla muskelgrupper, övningstyper och ambitionsnivåer.


Träningsutrustning och fitnessprodukter från alla kända tillverkare

Hos FitnessSport har vi ett stort urval av träningsmaskiner och träningsutrustning från alla stora märken du känner från ditt lokala gym. Vi har allt i träningsväg från bland annat Adidas, Concept2, Everlast, Iron Gym, MedicSport, Reebok, Titan Fitness, Kettler och många, många fler. Förutom de olika varumärkena vi har i butiken har vi ett brett urval med olika typer av utrustning, allt från träning med stretchband till löpband som du känner från gymet. Kort sagt, vi är en komplett leverantör för allt inom träningsutrustning och träningsanläggningar.


FitnessSport.se - Allt till träning och fitness

Vare sig du letar efter en motionscykel, ett löpband, hantlar, kettlebells, yogabollar eller träningsutrustning, hittar du alltid ett stort, uppdaterat utbud till låga priser på fitnesssport.se.

Vi vill vara din favoritbutik på nätet för fitnessprodukter och ser därför till att alltid hålla oss à jour med marknaden, nya trender, tendenser och allt annat som pågår på fitness- och träningsfronten. Hos oss hittar du vad du letar efter - och ofta mer.

Med vår breda kunskap om och passion för fitness, styrketräning, rehabilitering och konditionsträning, kan vi garantera en professionell och kompetent vägledning, så att du alltid får rätt utrustning eller den mest optimala träningsanläggningen - enligt dina önskemål, dina behov och din utgångspunkt .


FitnessSport.se - handla med riktiga människor bakom skärmen

Vi är en onlinebutik som drivs av äkta fitness- och träningsnördar. Vi har ett av nätets bästa utbud av träningsanläggningar och träningsutrustning, och naturligtvis säljer vi allt till överkomliga och billiga priser.

Kontakta oss via mail eller telefon och låt oss tala om vad vi kan göra för dig. Det ska vara roligt och meningsfullt att träna, och vi kan bidra till att det blir det. Att träna väl handlar till stor del om att välja rätt utrustning och det är där vi verkligen skiljer oss från resten av marknaden, genom att alltid ha ett uppdaterat och välsorterat urval av träningsanläggningar och utrustning för alla typer av träning.

Låt oss hjälpa dig att komma igång (eller köra vidare) med träningen. Vi ser fram emot att hjälpa dig att nå dina mål.

Behöver du hjälp?

Ring 040-300340

Gratis frakt vid köp över SEK 500

1-5 dagar leveranstid 

Trygg e-handel

Certifierad Trygg e-handel

Trustpilot

4 stjärnor på Trustpilot

2 månads returrätt

36 månaders reklamationsrätt

Verkstad och teknikerhjälp

Du kan vara säker på att få bra service