Cart:

0 0,- SEK
Du har inga produkter i din varukorg.

0

Crosstrainer


En crosstrainer är det självklara valet

Om du vill komma i form och samtidigt bygga styrka är crosstrainer ett självklart val. Crosstrrainers kom in på de svenska gymen för cirka 10 år sedan och har sedan sin ankomst varit en stor hit. Det är förvisso inte utan anledning som crosstrainers har blivit populära. De erbjuder en mångsidig träning, du tränar ben, mage och baksida av kroppen medan du samtidigt bränner fett. En crosstrainer är också lämplig att använda till rehabilitering av t.ex en löpskada. Crosstrainerns rörelsemönster påminner mycket om cykling och den är på så sätt skonsam mot kroppen eftersom rörelsen är flytande och utan stötar, och den är särskilt skonsam mot knä och rygg. Se vårt breda utbud av crosstrainers från Reebok, Titan, Octane, Tunturi & SportArt här på vår sajt. Guide vid köp av crosstrainer 

Rutnät  Lista 

11 artiklar

Rutnät  Lista 

11 artiklar

En uppsjö av möjligheter med en crosstrainer

Med en crosstrainer är du verkligen på god väg till ett bättre och hälsosammare liv. Crosstrainers har funnits i svenska gym i ungefär 10 år, och det finns inget som tyder på att den populära maskinen är på väg bort. Crosstrainern är en mångsidig träningsmaskin, eftersom den kan justeras och anpassas till din nivå. På så sätt kommer den inte plötsligt att bli irrelevant eftersom du kan fortsätta att öka intensiteten och få ut det mesta av din träning.


Crosstrainer i hemmet

En crosstrainer består av ett antal rörliga delar som tillsammans ger en bra all around-träning för användaren. Och eftersom den elliptiska träningsmaskinen kan anpassas för både steg, armrörelser mm, är den ett populärt val som en hemträningsmaskin, eftersom hela familjen kan njuta av samma crosstrainer - oavsett familjens fysiska skillnader och träningsnivå. Undvik skador och överbelastning genom att använda en crosstrainer. En crosstrainer simulerar trappor, regelbundna promenader eller löpning, men utan att överbelasta lederna i samma utsträckning som om detta gjordes normalt. Därför används också crosstrainers ofta mer än dess konkurrerande produkter. En crosstrainer kan beskrivas som en variant på löpbandet, men med en lägre grad av belastning. Studier har dessutom visat att en crosstrainer ger samma kaloriförbränning som träning på löpband.


Träningsprogram

De flesta crosstrainers har inbyggda träningsprogram som du kan använda för att komma i bättre form, eller om du vill gå ner i vikt. Crosstrainerns träningsprogram gör det enkelt för både nya och erfarna utövare att använda den. Det finns många olika träningsprogram för crosstrainers, med olika syften. En hel familj kan alltså njuta av att använda en crosstrainer, oavsett ambitionsnivå.

På en crosstrainer är många av kroppens stora muskelgrupper verksamma under träning. Detta innebär att hela kroppen kommer i form och att kaloriförbrukningen är hög medan du tränar. En crosstrainer är också ett bra komplement till löpning, om du tenderar ha småskador eller vill skona din kropp. En crosstrainer befrämjar löprörelsen utan att anstränga kroppens senor på samma sätt som när du löper.


Låt oss hjälpa dig att hitta precis rätt crosstrainer för dig

Crosstrainers finns i många former och det kan vara svårt att välja precis rätt produkt för dina behov. Därför är vi naturligtvis redo att hjälpa dig med råd och vägledning, så att vi tillsammans kan hitta precis rätt crosstrainer som matchar dina krav.

Vänta ...