Cart:

0 0,- SEK
Du har inga produkter i din varukorg.

0

FRAKT OCH LEVERANS

Som regel skickar FitnessSport.se order inom ett par arbetsdagar. Beställda varor skickas normalt samtidigt i en och samma försändelse. OBS: Vårt lager håller stängt mellan jul och nyår, och därför förväntas ett par extra dagar leveranstid.

FitnessSport.se beräknar normalt en leveranstid på högst fem vardagar med reservation för externa förhållanden som ligger utanför vår kontroll. Du kontaktas givetvis per e-post eller telefon om detta skulle bli aktuellt. Våra leveranser sker i samarbete med erkända transportörer och servicepartner. Frakten är 99 kr. för alla försändelser mindre än 500. Fri frakt över 500. Du får alltid information om de totala leveranskostnaderna för en varubeställning, innan du godkänner din order.

Om du inte är hemma för att ta emot en försändelse som inte kan lämnas i brevlådan ska det tydligt framgå av fraktsedeln/ följesedeln var den kan lämnas. När varan lämnats upphör FitnessSport.se:s ansvar för den och övergår till dig som köpare.

Om en vara tas i retur på grund av att mottagaren inte är anträffbar debiteras du för fraktkostnader för extra utkörning. FitnessSport.se levererar till hela Sverige. Kontakta kundservice på FitnessSport.se per telefon +46 (0)40 300 340 för information om hur och vart vi kan leverera i ditt område.

 

VIKTIG INFORMATION OM LEVERANS

Försändelser på upp till 20 kg levereras med PostNord till alla privata adresser. Om ingen är hemma för att ta emot försändelsen får du en avi om hämtning från PostNord. Det innebär att du själv ska hämta ut försändelsen antingen på närmaste paketutlämning eller på närmaste postkontor. Om din order väger mer än 20 kg skickas den med budfirma. De kör normalt ut varor under vardagar mellan kl. 9.00-17.00. Därför kanske det är bättre för dig om försändelsen levereras till din arbetsplats så behöver du inte vara hemma för att ta emot den. 


RETURNERING AV VARA

Kontakta Fitnesssport.se´s kundservice

Mail: info@fitnesssport.se

Telefon: 040 – 300 340

 

  • Vi hjälper dig med om du skall ha pengarna i retur, varan skall bytas eller om du behöver servicehjälp.

 

  • Du får ett returnummer av oss om varan skall skickas i retur. Detta nr måste du få av oss. Annars kan vi ej hantera din retur. 
 
  •  Du skickar tillbaka varan till Fitnesssport

 

  • Adressen är: Industrivej 25, 2750 Ballerup.

 

  • Du betalar själv frakten och bestämmer själv hur du vill skicka varan.

 

  • Vid returer måste varan vara oanvänd och i originalemballage, för att få full återbetalning.

 

  • Glöm ej att fästa retursedeln på paketen med vår adress.

 

  • Viktigt är också att skriva det returnummer som du fått från kundservice. 

 

VARUMOTTAGNING

Kom ihåg att kontrollera eventuella synliga skador när du tar emot dina varor. Om förpackningen är skadad eller har synliga tecken på defekter skriver du ändå under på fraktsedeln men med förbehåll för eventuella skador på innehållet. Som utgångspunkt ska du aldrig skriva under för en vara om du inte anser att den motsvarar det du har beställt.

Om du avvisar en vara ska du alltid kontakta FitnessSport.se per telefon +46 (0)40 300 340 och informera om att du avvisat den. Om emballaget är intakt men du ändå anser att varan är skadad eller defekt efter att den packats upp, ska du anmäla det till FitnessSport.se per telefon +46 (0)40 300 340. Av bevismässiga skäl bör du kontakta oss per telefon eller e-post direkt efter mottagandet. Du bör kontakta FitnessSport.se som hjälper dig med att lösa problemet, oberoende om det handlar om synliga eller icke-synliga skador.

 

FRAKT- OCH LEVERANSKOSTNADER

Transportförsäkring ingår i fraktpriserna.

Priset beror på mängden varor på din order och om du beställer tilläggstjänster som montering av ny vara eller bortskaffande av gammal vara. Om du betalar online dras pengarna först när varan skickats från FitnsssSport.se. Innan du godkänner din order kan du se vilken leverans och service som ingår i den vara du håller på att beställa. Fraktkostnaden framgår även här.

Fraktpris: 99 kr.


Vänta ...

Träningsutrustning och fitnessprodukter - Snabbt, enkelt och bekvämt

Välkommen till FitnessSport. Här finner du ett stort urval av träningsutrustning, fitnessutrustning, träningsredskap och allt annat du behöver för att få ut det mesta av din träning.

Vi har många års erfarenhet från branchen. Vi erbjuder ett brett utbud av populära träningsredskap och utrustning för privata och professionella gym, och detta alltid till riktigt bra priser. Oavsett din ambitionsnivå har vi träningsredskap och träningsutrustning du kan njuta av - och naturligtvis till äkta nätpriser. Om du letar efter träningsutrustning så har du kommit till helt rätt ställe. Vi har allt från maskiner, vikter, verktyg och utrustning för alla muskelgrupper, övningstyper och ambitionsnivåer.


Kvalité från kända tillverkare

Hos FitnessSport har vi ett stort urval av träningsmaskiner och träningsutrustning från många av de stora märken. Vi har utrustning från bland annat Adidas, Concept2, Everlast, Reebok, Titan Fitness, Kettler, WaterRower och många fler. Förutom de olika varumärkena vi har i butiken har vi ett brett urval med olika typer av utrustning, allt från träning med stretchband till löpband som du känner från gymet. Kort sagt, vi är en komplett leverantör för allt inom träningsutrustning.


Allt innom träning och fitness

Vare sig du letar efter en motionscykel, ett löpband, hantlar, kettlebells, yogabollar eller träningsutrustning, hittar du alltid ett stort, uppdaterat utbud till låga priser på fitnesssport.se.

Vi vill vara din favoritbutik på nätet för fitnessprodukter och ser därför till att alltid hålla oss à jour med marknaden, nya trender och allt annat som pågår på fitness- och träningsfronten. Hos oss hittar du vad du letar efter - och ofta mer.

Med vår breda kunskap och passion för fitness, styrketräning, rehabilitering och konditionsträning, kan vi garantera en professionell och kompetent vägledning, så att du alltid får rätt utrustning  - enligt dina önskemål och behov.


FitnessSport.se - handla med riktiga människor bakom skärmen

Vi är en onlinebutik som drivs av äkta fitness- och träningsnördar. Vi har ett av nätets bästa utbud av träningsutrustning, och naturligtvis säljer vi allt till överkomliga priser.

Kontakta oss via mail eller telefon och låt oss tala om vad vi kan göra för dig. Det ska vara roligt och meningsfullt att träna, och vi kan bidra till att det blir det. Att träna handlar till stor del om att välja rätt utrustning och det är där vi verkligen skiljer oss från resten av marknaden. Genom att alltid ha ett uppdaterat och välsorterat urval av träningsutrustning för alla typer av träning.

Låt oss hjälpa dig att komma igång (eller köra vidare) med din träning. Vi ser fram emot att hjälpa dig att nå dina mål.

Behöver du hjälp?

Ring 040-300340

Gratis frakt vid köp över SEK 500

1-5 dagar leveranstid 

Trygg e-handel

Certifierad Trygg e-handel

Trustpilot

4 stjärnor på Trustpilot

2 månads returrätt

36 månaders reklamationsrätt

Verkstad och teknikerhjälp

Du kan vara säker på att få bra service