Cart:

0 0,- SEK
Du har inga produkter i din varukorg.

0

KÖPVILLKOR

Villkoren nedan gäller för alla leveranser från FitnessSport.se. Om inget annat skriftligt avtal ingåtts mellan dig som köpare och FitnessSport.se så gäller dessa villkor.

Produktbeskrivningar och bruksanvisningar finns för varorna och de medföljer leveransen från FitnessSport.se. Om du önskar ytterligare information eller rådgivning från oss, är denna av vägledande slag. 

Första gången du köper en vara hos FitnessSport.se, registreras du som kund. De personliga uppgifter som vi registrerar är: namn, adress, telefonnummer och e-postadress. 

Vi registrerar enbart dina personuppgifter i syfte att kunna leverera varan till dig. När vi samlar in personuppgifter via FitnessSport.se ser vi till att det alltid sker med ditt uttryckliga samtycke. Du ska vara informerad om exakt vilka uppgifter vi samlar in och varför. Vi registrerar dessutom alternativ leveransadress, om du anger en sådan för ditt köp.

Inga andra känsliga personuppgifter registreras. Uppgifterna lämnas inte vidare till tredje part. Du har alltid rätt att invända mot registreringen och rätt till insyn i de registrerade uppgifterna. Förfrågningar som avser persondatalagen kan du ställa till info@ fitnesssport.se.

 

BESTÄLLNING AV VAROR

Varor kan köpas på FitnessSport.se och via telefon i vår kundservice. I slutet av din beställning av varor får du automatiskt e-post med kvitto/bekräftelse på ordern. I meddelandet framgår det vilka produkter du har beställt.

Vi rekommenderar att du sparar din bekräftelse och eventuellt skriver ut den. FitnessSport.se kan annullera din order som en följd av tryckfel, tekniska problem, utebliven leverans och liknade situationer. Du ska ha fyllt 18 år för att handla hos FitnessSport.se. Om du är under 18, så måste du ha dina föräldrars samtycke. 

 

PRISER

Alla priser hos FitnessSport.se anges i svenska kronor (SEK) och är inklusive 25 % moms.

Frakt- och leveranskostnader, betalkort- och bankavgifter anges innan köp. Fraktpriserna gäller dock endast för Sverige. Vid frakt till utlandet tillkommer ytterligare fraktkostnader. För mer information kontakta FitnessSport.se. Transaktionsavgiften överstiger inte de avgifter som fastställs av NETS. 

Eventuell avgift läggs till innan du godkänner ditt köp.

 

BETALNINGSVILLKOR

Betalning för beställda varor kan göras online med Visa, MasterCard eller Klarna. Faktura skickas via e-post när varorna har sänts iväg.

Vid betalning tillkommer kortavgifter. Dessa läggs till innan du väljer att godkänna din order. Betalningen för dina varor sker efter att de skickats från leverantören.

 

KÖPVILLKOR

Du måste godkänna köpvillkoren vid varje köp. Du uppmanas läsa igenom villkoren noggrant så att du känner till de skyldigheter och rättigheter som villkoren ger dig.

Du får en kopia av villkoren tillsammans med bekräftelsen på din order via e-post. Du får också möjlighet att se alla de uppgifter du angett innan du godkänner din order. På så sätt kan du försäkra dig om att alla uppgifter är korrekta.

 

ÄNDRING ELLER ANNULLERING AV ORDER

Om du ångrar ditt köp eller din order så kontaktar du vår kundservice på info@fitnesssport.se för att ändra ordern.

Det ska ske inom 14 dagar från mottaget meddelande om ånger. Samt att det ska ske på samma sätt som betalningen gjordes från början. Det får inte tillkomma några extraavgifter i samband med en återbetalning.

Kundservice hjälper dig att ändra din order, men ENDAST om varan/varorna ännu inte skickats. Om varorna redan skickats, har du 30 dagars full returrätt. Gäller endast om produkten är omonterad och oanvänd samt är i orginalemballage. 

 

REKLAMATIONSRÄTT

Hos FitnessSport.se får du 36 månaders reklamationsrätt på alla varor. Detta gäller om inget annat anges för varan i produktkatalogen. Reklamationsrätten innebär att du kan klaga över fel och brister som visar sig i upp till 36 månader efter att du fått varan. Det betyder att du antingen kan få varan reparerad, byta ut den, få pengarna tillbaka eller få avdrag på priset, beroende på vilken situationen är. Reklamationsrätten bortfaller om köparen orsakat bristen, exempelvis om det uppstått som en följd av felaktig eller otillåten reparation. Reklamationsrätten bortfaller också om serienumret tagits bort eller förstörts samt om varan har anslutits till fel spänning. Det är också en förutsättning att bristen fanns redan när du fick varan.

Du ska reklamera inom en rimlig tid efter att du har konstaterat bristen. Reklamerar du inom två (2) månader, anses reklamationen alltid vara giltig. Om du önskar göra reklamation, kontakta vår serviceavdelning snarast möjligt. antingen på telefon +46 (0)40-300 340 eller via e-post på info@fitnesssport.se. Vid reklamation anges följande: Serienummer, beskrivning av felet samt inköpsdatum. Dessa uppgifter är en förutsättning för att vår serviceavdelning ska kunna ge bästa möjliga service. Då kan de bedöma vad som är bäst att göra i just din situation – om det krävs att en tekniker skickas ut, om en reservdel ska skickas över, om varan ska skickas i retur osv. Du kan kräva att vi åtgärdar problemet eller levererar en ny vara om förutsättningar för byte föreligger. Detta förutsätter dock att reklamationen är berättigad och att åtgärden eller leverans inte medför några orimliga kostnader för oss. Det kan hända att reparatören konstaterar att det ändå inte finns något fel på varan. I sådana fall faktureras du för förgäves servicebesök.

Varan ska skickas till: 

FitnessSport.se, Industriparken 25, 2750 Ballerup, Danmark

CVR-nummer: 12616678 

Livingsport A/S

När du returnerar en vara ombeds du att så detaljerat som möjligt upplysa om vad problemet är. Kom ihåg att varan alltid ska skickas tillbaka väl emballerad. Försäkra dig om att du får ett kvitto på försändelsen så att vi kan betala tillbaka dina fraktkostnader.

Observera: Vi tar inte emot paket som skickats mot efterkrav eller liknande. Om reklamationen är berättigad, betalar vi givetvis tillbaka dina (rimliga) fraktkostnader.

Obs! Ange alltid serienumret. 

Det är kundens ansvar att notera varans serienummer när varan tas emot, eftersom FitnessSport.se tyvärr inte kan hjälpa till med att skaffa fram det vid en senare tidpunkt. Serienumret skall ALLTID anges vid reklamationsärenden, eftersom numret är viktigt i serviceärenden. Om serienumret slitits bort, är det inte FitnessSport.se’s ansvar att skaffa fram numret.

I händelse av konflikt, följer vi ARN´s rekommendationer.

ÅNGERRÄTT

Som konsument har du ångerrätt. Det innebär att du kan ångra ditt köp. Kontakta oss snarast möjligt när du vill utnyttja din ångerrätt, antingen på telefon eller via e-post till info@fitnesssport.se. Om du vill utnyttja din ångerrätt, ska det ske senast 14 dagar efter att du fått varan. Varan ska skickas till FitnessSport.se, Industriparken 25, 2750 Ballerup, Danmark. Du kan även ångra köpet genom att neka att ta emot varan. Du kan endast använda dig av din returrätt om varan returneras i samma skick och mängd som när du tog emot den. Ångerrätten bortfaller därför om du använder varan på ett sätt som helt uppenbart minskar varans säljvärde. Säljaren har rätt att göra ett värdeminskningsavdrag procentuellt för varans ursprungliga värde ifall varan har skadats eller försämrats och detta beror på att det finns brister eller fel i hur den har packats vid returneringen.

Du ska bifoga en kopia av orderbekräftelsen. Observera: Vi tar inte emot paket som skickats mot efterkrav.

Kunden står själv för de kostnader som är förbundna med retur av varan. När vi tagit varan i retur och kontrollerat att den lever upp till villkoren för ångerrätten så skickar vi pengarna till dig. Du kan förvänta att det kan ta upp till 14 dagar. Om vi anser att villkoren för ångerrätten inte uppfyllts, kontaktar vi dig per e-post eller per telefon med anledningen till vårt beslut. Därför är det viktigt att du inte bara skickar din vara i retur, utan att du också kontaktar FitnessSport.se dessförinnan. Det gör du genom att skicka e-postmeddelande till info@fitnesssport.se. Därefter väntar du svar med ytterligare anvisningar. Alla transportskador ska meddelas inom fyra vardagar till FitnessSport.se. Om du har skickat en vara som du ångrar eller reklamerar, får du e-post om att vi tagit emot varan. Där får du information om den fortsatta processen i behandlingen av ditt ångrade köp/din reklamation.

http://publikationer.konsumentverket.se/sv/publikationer/lagarregler/lagar/2angerblankett.html

 
ANSVAR

FitnessSport.se tar inte på sig något ansvar för förseningar. FitnessSport.se tar inte på sig något ansvar för förlust av data eller program i samband med undersökning av reklamationer eller reparationer. FitnessSport.se tar inte på sig ansvaret om våra varor orsakar: Indirekt skada eller följdskada, driftförlust, förlorad arbetsförtjänst, lön, intäkter eller besparing, förlust som du kunnat undvika med rimliga åtgärder eller skador på grund av force majeure. FitnessSport.se tar inte på sig något ansvar som är en följd av köparens rättsförhållande inför tredje part.

 

FÖRSÄNDELSE OCH LEVERANS

Som regel skickar FitnessSport.se order inom ett par arbetsdagar. Beställda varor skickas normalt tillsammans samtidigt i en försändelse.

FitnessSport.se beräknar normalt en leveranstid på högst fem vardagar med reservation för externa förhållanden som ligger utanför vår kontroll. Du kontaktas givetvis per e-post eller telefon om detta skulle bli aktuellt. Våra leveranser sker i samarbete med erkända transportörer och servicepartner. Frakten är 99 kr. för alla försändelser. Du får alltid information om de totala leveranskostnaderna vid varubeställning innan du godkänner din order.

Om du inte är hemma för att ta emot en försändelse som inte kan stoppas i brevlådan, så anger du så tydligt och detaljerat som möjligt var varan kan lämnas. När varan lämnats, upphör FitnessSport.se’s ansvar för den och det övergår till dig som köpare.

För en vara som tas i retur på grund av att du som mottagare inte är anträffbar, debiteras du fraktkostnader för extra utkörning. FitnessSport.se levererar till hela Sverige. Kontakta kundservice på FitnessSport.se per telefon +46 (0)40 300 340 för information om hur och vart vi kan leverera i ditt område.


VIKTIG INFORMATION OM LEVERANS

Försändelser på upp till 20 kg levereras med PostNord till alla privata adresser. Om ingen är hemma för att ta emot försändelsen så skickar PostNord därefter en post-avi till dig. Det innebär att du själv måste hämta ut försändelsen hos närmaste paketutlämning eller närmaste postkontor. Om din order väger mer än 20 kg så skickas den med budfirma. De kör normalt ut med varor under vardagar mellan kl. 9.00-17.00. 

 

VARUMOTTAGNING

Kom ihåg att kontrollera eventuella synliga skador när du tar emot dina varor. Om förpackningen är skadad eller har synliga tecken på fel, ska du skriva under på fraktsedeln, men med förbehåll för eventuella skador på innehållet. Som utgångspunkt ska du aldrig skriva under för en vara som du inte tror lever upp till det du beställt.

Om du avvisar en vara, kontakta alltid FitnessSport.se per telefon +46 (0)40 300 340 och informera oss om det. Om förpackningen är intakt, men du ändå anser att varan är skadad eller defekt efter att den packats upp, ska du anmäla det till FitnessSport.se på telefon +46 (0)40 300 340. Av bevismässiga skäl bör du kontakta oss per telefon eller e-post direkt efter mottagandet. Du bör kontakta FitnessSport.se som hjälper dig att lösa problemet, oberoende av om det handlar om synliga eller icke-synliga skador.

 

FRAKT- OCH LEVERANSKOSTNADER

Transportförsäkring ingår i fraktpriserna.

Priset beror på mängden varor på din order och om du beställer tilläggstjänster som montering av ny vara eller avyttring av gammal vara. Om du betalar online dras pengarna först när varan skickats från FitnessSport.se. Innan du godkänner din order kan du se vilken leverans och service som ingår i den vara du håller på att beställa. Fraktkostnaden framgår även här. 

Fraktpris: 99 kr.

 

E-POST

Nyhetsbrev per e-post får du endast om du kryssar för fältet "Ja tack" under ett köp, på väg mot kassan eller under punkten Nyhetsbrev.

 

SÄKERHET VID ONLINE-BETALNING

Vid betalning med kort skickas dina kortuppgifter till den server som tillhör vår webbutik. FitnessSport.se’s server är en SSL-baserad lösning (Secure Socket Layer). All kommunikation mellan dig och servern är krypterad. Därför kan du vara säker på att ingen annan har möjlighet att avlyssna eller få tag i den information som du anger på FitnessSport.se.

 

COOKIES- OCH SEKRETESSPOLICY

FitnessSport.se använder cookies. Cookies är digitala informationspaket som hemsidan lagrar på din hårddisk. De cookies som används identifierar inte någon enskild användare utan den enhet som du besöker vår hemsida ifrån, dvs. din dator, surfplatta eller mobiltelefon. En cookie är inte ett program och innehåller inte virus. Cookies används för att förbättra hemsidans service, exempelvis så att vi kan komma ihåg vilka sidor och produkter som du har visat intresse för.

Dessutom använder vi bland annat cookies för att föra anonym statistik över besöksmönster på vår hemsida, marknadsföra företaget och mäta resultatet av marknadsföringen.

Vi använder cookies som löper ut efter varje session, det vill säga tills du stänger din webbläsare (så kallade sessions-cookies). Dessutom används cookies som ställts in med en utlöpstidpunkt. De sparas på din hårddisk under den aktuella perioden (så kallade persistent cookies). 

Användningen av cookies äventyrar inte din säkerhet när du använder hemsidan. Om du inte vill att vi identifierar din dator, mobil osv. med hjälp av cookies, så kan du radera eller stänga av användningen av cookies i din webbläsare. Instruktioner för resning av cookies i olika webbläsare och styrsystem: http://www.wikihow.com/Clear-Your-Browser's-Cookies

 

PERSONUPPGIFTER OCH PERSONDATAPOLICY

Var uppmärksam på att du ska godkänna vår datapolicy för att använda vår hemsida. Om du har frågor eller kommentarer till vår datapolicy eller till hur vi använder dina personuppgifter, så är du välkommen att kontakta oss. Du kan även få information om vilka uppgifter vi har registrerat om dig. Om du vill ha en kopia av dessa uppgifter, skriver du till oss på adressen info@fitnesssport.se.

Vem ger vi information vidare till?

Personuppgifter som lämnas på www.FitnessSport.se lämnas endast vidare till företagets interna avdelningar och utvalda och betrodda samarbetspartners. En samarbetspartner kan exempelvis vara en fraktfirma som använder uppgifter om din privatadress för att kunna leverera ett paket.

För att kunna vidareutveckla och förbättra hemsidan samlar vi också in statistik över hur användarna använder sidan. Denna statistik används uteslutande anonymt i sammanställd form, t.ex. för att kunna se vilka sidor och webbläsare som våra kunder använder mest. FitnessSport.se använder Google Analytics för insamling av besöksstatistik. FitnessSport.se samlar inte in uppgifter om kunderna som kan identifiera personer, från tredje part.

 

KLARNA

Väljer du Klarna som betalningsalternativ kan du betala för din order efter att varan har levererats. Du kan välja delbetalning över 3/ 6/ 12/ 24 månader - Det pris du ska betala per månad kan du se på den enskilda varan, genom att dra i markören under delbetalningsikonen. Efter att ordern har genomförts hos oss, skickas en faktura till dig per e-mail var du kan se alla detaljer för ordern och betalningen. Klarna uppfyller kraven för PCI DSS och innehar säkra betalningslösningar.Har du frågor är du alltid välkommen att kontakta vår kundservice: info@fitnesssport.se. Du kan också läsa mer på Klarnas hemsida. Klarna hantera tilbakabetaling.

Vänta ...

Träningsutrustning och fitnessprodukter - Snabbt, enkelt och bekvämt

Välkommen till FitnessSport. Här finner du ett stort urval av träningsutrustning, fitnessutrustning, träningsredskap och allt annat du behöver för att få ut det mesta av din träning.

Vi har många års erfarenhet från branchen. Vi erbjuder ett brett utbud av populära träningsredskap och utrustning för privata och professionella gym, och detta alltid till riktigt bra priser. Oavsett din ambitionsnivå har vi träningsredskap och träningsutrustning du kan njuta av - och naturligtvis till äkta nätpriser. Om du letar efter träningsutrustning så har du kommit till helt rätt ställe. Vi har allt från maskiner, vikter, verktyg och utrustning för alla muskelgrupper, övningstyper och ambitionsnivåer.


Kvalité från kända tillverkare

Hos FitnessSport har vi ett stort urval av träningsmaskiner och träningsutrustning från många av de stora märken. Vi har utrustning från bland annat Adidas, Concept2, Everlast, Reebok, Titan Fitness, Kettler, WaterRower och många fler. Förutom de olika varumärkena vi har i butiken har vi ett brett urval med olika typer av utrustning, allt från träning med stretchband till löpband som du känner från gymet. Kort sagt, vi är en komplett leverantör för allt inom träningsutrustning.


Allt innom träning och fitness

Vare sig du letar efter en motionscykel, ett löpband, hantlar, kettlebells, yogabollar eller träningsutrustning, hittar du alltid ett stort, uppdaterat utbud till låga priser på fitnesssport.se.

Vi vill vara din favoritbutik på nätet för fitnessprodukter och ser därför till att alltid hålla oss à jour med marknaden, nya trender och allt annat som pågår på fitness- och träningsfronten. Hos oss hittar du vad du letar efter - och ofta mer.

Med vår breda kunskap och passion för fitness, styrketräning, rehabilitering och konditionsträning, kan vi garantera en professionell och kompetent vägledning, så att du alltid får rätt utrustning  - enligt dina önskemål och behov.


FitnessSport.se - handla med riktiga människor bakom skärmen

Vi är en onlinebutik som drivs av äkta fitness- och träningsnördar. Vi har ett av nätets bästa utbud av träningsutrustning, och naturligtvis säljer vi allt till överkomliga priser.

Kontakta oss via mail eller telefon och låt oss tala om vad vi kan göra för dig. Det ska vara roligt och meningsfullt att träna, och vi kan bidra till att det blir det. Att träna handlar till stor del om att välja rätt utrustning och det är där vi verkligen skiljer oss från resten av marknaden. Genom att alltid ha ett uppdaterat och välsorterat urval av träningsutrustning för alla typer av träning.

Låt oss hjälpa dig att komma igång (eller köra vidare) med din träning. Vi ser fram emot att hjälpa dig att nå dina mål.

Behöver du hjälp?

Ring 040-300340

Gratis frakt vid köp över SEK 500

1-5 dagar leveranstid 

Trygg e-handel

Certifierad Trygg e-handel

Trustpilot

4 stjärnor på Trustpilot

2 månads returrätt

36 månaders reklamationsrätt

Verkstad och teknikerhjälp

Du kan vara säker på att få bra service