Cart:

0 0,- SEK
Du har inga produkter i din varukorg.

0

Vanliga frågor

Här har vi sammanställt och besvarat de frågor vi oftast får.

NÄR FÅR JAG MINA VAROR?

Vi skickar beställningarna alla vardagar kl. 16.00, även beställningar som kommer senare tas ofta med. Om du genomför din beställning på en vardag före kl. 10.00 strävar vi efter att skicka den samma dag.
Om du genomför din beställning efter kl. 16.00 eller en lördag/ söndag så packas den snarast möjligt och oftast nästkommande vardag.


HUR SKICKAS MINA VAROR?

Vi skickar alltid din order på ett sätt så att den ska komma fram säkert till dig. Om det ändå skulle hända att en vara skadas under transporten, så tar vi givetvis fullt ansvar och ser till att skicka ordern igen.


JAG HAR INTE FÅTT MIN ORDER ÄNNU. VAD GÖR JAG?

Om det har gått mer än 5-7 vardagar och du inte har fått din vara, ber vi dig se efter i din brevlåda ifall transportören har lämnat en avi om det inte har varit möjligt att leverera varan. Om varken avi eller vara syns till, ber vi dig vänta i ytterligare ett par dagar. Om den fortfarande inte kommit fram ber vi dig kontakta oss.

HUR SÄKERT ÄR DET ATT HANDLA HOS FITNESSSPORT.SE?

När du handlar hos FitnessSport.se kan du känna dig helt trygg under hela betalningsprocessen. All information krypteras på ett säkert sätt så att absolut ingen annan än du kan läsa din kortinformation. Inte ens här hos FitnessSport.se kan vi på något sätt se din kortinformation.

NÄR DRAR NI PENGARNA?

Pengarna reserveras på ditt konto så snart du har genomfört din order. Därefter går det mellan en till sju dagar innan pengarna dras från ditt konto. Under alla omständigheter sker det först efter att din order skickats.

HUR RETURNERAR JAG MIN VARA?

Kontakta Fitnesssport.se´s kundservice

Mail: info@fitnesssport.se

Telefon: 040 – 300 340

  • Vi hjälper dig med om du skall ha pengarna i retur, varan skall bytas eller om du behöver servicehjälp.

 

  • Du får ett returnummer av oss om varan skall skickas i retur. Detta nr måste du få av oss. Annars kan vi ej hantera din retur. 
 
  •  Du skickar tillbaka varan till Fitnesssport

 

  • Adressen är: Industrivej 25, 2750 Ballerup.

 

  • Du betalar själv frakten och bestämmer själv hur du vill skicka varan.

 

  • Vid returer måste varan vara oanvänd och i originalemballage, för att få full återbetalning.

 

  • Glöm ej att fästa retursedeln på paketen med vår adress.

 

  • Viktigt är också att skriva det returnummer som du fått från kundservice. 
 


VAD GÖR JAG OM MIN VARA ÄR DEFEKT?

Kontakta Fitnesssport.se´s kundservice på denna länk Service 

Så kommer vi hjälpa dig vidare. Viktigt är att få med all information i ärendet, så vi kan hjälpa dig så bra som möjligt. 

 

VAD GÖR JAG OM MIN VARA HAR GÅTT SÖNDER?

Har varan gått sönder så kan du alltid kontakta vår service på denna länk Service

 

KAN JAG RETURNERA MIN VARA ÄVEN OM DET HAR GÅTT MER ÄN 30 DAGAR?

Vi strävar efter att vara tillmötesgående på FitnessSport.se och om varan inte har använts kan du så klart returnera den även om det har gått mer än 30 dagar. Du ska bara kontakta oss så gör vi en överenskommelse.läs mer om det på vår sida om Frakt & Leverans.

NI HAR INTE DEN VARA JAG SÖKER, KAN NI HJÄLPA MIG?

Vi är hela tiden på utkik efter nya trender så om du har en vara du skulle vilja se på vår sida, hör vi gärna från dig!

Vänta ...

Träningsutrustning och fitnessprodukter - Snabbt, enkelt och bekvämt

Välkommen till FitnessSport. Här finner du ett stort urval av träningsutrustning, fitnessutrustning, träningsredskap och allt annat du behöver för att få ut det mesta av din träning.

Vi har många års erfarenhet från branchen. Vi erbjuder ett brett utbud av populära träningsredskap och utrustning för privata och professionella gym, och detta alltid till riktigt bra priser. Oavsett din ambitionsnivå har vi träningsredskap och träningsutrustning du kan njuta av - och naturligtvis till äkta nätpriser. Om du letar efter träningsutrustning så har du kommit till helt rätt ställe. Vi har allt från maskiner, vikter, verktyg och utrustning för alla muskelgrupper, övningstyper och ambitionsnivåer.


Kvalité från kända tillverkare

Hos FitnessSport har vi ett stort urval av träningsmaskiner och träningsutrustning från många av de stora märken. Vi har utrustning från bland annat Adidas, Concept2, Everlast, Reebok, Titan Fitness, Kettler, WaterRower och många fler. Förutom de olika varumärkena vi har i butiken har vi ett brett urval med olika typer av utrustning, allt från träning med stretchband till löpband som du känner från gymet. Kort sagt, vi är en komplett leverantör för allt inom träningsutrustning.


Allt innom träning och fitness

Vare sig du letar efter en motionscykel, ett löpband, hantlar, kettlebells, yogabollar eller träningsutrustning, hittar du alltid ett stort, uppdaterat utbud till låga priser på fitnesssport.se.

Vi vill vara din favoritbutik på nätet för fitnessprodukter och ser därför till att alltid hålla oss à jour med marknaden, nya trender och allt annat som pågår på fitness- och träningsfronten. Hos oss hittar du vad du letar efter - och ofta mer.

Med vår breda kunskap och passion för fitness, styrketräning, rehabilitering och konditionsträning, kan vi garantera en professionell och kompetent vägledning, så att du alltid får rätt utrustning  - enligt dina önskemål och behov.


FitnessSport.se - handla med riktiga människor bakom skärmen

Vi är en onlinebutik som drivs av äkta fitness- och träningsnördar. Vi har ett av nätets bästa utbud av träningsutrustning, och naturligtvis säljer vi allt till överkomliga priser.

Kontakta oss via mail eller telefon och låt oss tala om vad vi kan göra för dig. Det ska vara roligt och meningsfullt att träna, och vi kan bidra till att det blir det. Att träna handlar till stor del om att välja rätt utrustning och det är där vi verkligen skiljer oss från resten av marknaden. Genom att alltid ha ett uppdaterat och välsorterat urval av träningsutrustning för alla typer av träning.

Låt oss hjälpa dig att komma igång (eller köra vidare) med din träning. Vi ser fram emot att hjälpa dig att nå dina mål.

Behöver du hjälp?

Ring 040-300340

Gratis frakt vid köp över SEK 500

1-5 dagar leveranstid 

Trygg e-handel

Certifierad Trygg e-handel

Trustpilot

4 stjärnor på Trustpilot

2 månads returrätt

36 månaders reklamationsrätt

Verkstad och teknikerhjälp

Du kan vara säker på att få bra service