Cart:

0 0,- SEK
Du har inga produkter i din varukorg.

0

Blog


Inga resultat? Variera din träning med en motionscykel


bike

 

Varierad träning och optimerar din träningseffekt!

 

När det gäller träning, kommer många av oss snabbt in i rutiner. Vi går på samma träningspass, springer en runda på löpbandet i samma hastighet. Precis som vi alltid har gjort. Du måste vara konsekvent med din träning, för att se resultat, men det betyder inte att du måste träna samma sak varje gång. Varierad träning hjälper inte bara dig att fortsätta att hålla motivationen uppe, den hjälper dig också att uppnå bättre resultat.

 

 

När vi utsätter oss för samma träning tar det inte lång tid innan vi lärt kroppen rörelsen och belastningen. Tyvärr betyder detta också att kroppen anpassar sig till belastningen och träningen blir mindre effektiv och kroppen bränner färre kalorier för samma träning. Så hur skall du göra? Jo, genom att variera din träning så kommer du stimuleras din kropp både mentalt och fysiskt. Kroppen kommer att arbeta hårdare när den ställs inför nya utmaningar och belastningar, vilket innebär att du får bättre resultat.

 

Stärka dina core - och benmuskler med en Motionscykel


Cykling är ett utmärkt alternativ till löpbandet för din konditionsträning. Det är ett bra sätt att träna och stärka ditt hjärta, men utan att överbelasta kroppen. Regelbunden cykling i 20 minuter hjälper dig att hålla din vikt i schack. Perfekt för de dagar du inte har mycket tid för träning.

 

 

cykler 

 

 

Cykling är ett effektivt sätt för dig att nå dina träningsmål, eftersom det inte bara bränner fett, utan också stärker och bygger också upp dina muskler på ett skonsamt sätt. Träning på cykel ger framförallt mest effekt på de muskler som finns i underkroppen. Du kan enkelt ha kontroll på motståndsnivån när du tränar. och öka motståndet när kroppen börjar bli van vid aktiviteten. På så sätt kan du hela tiden utmana dig själv till nya nivåer.

 

 

Cykling stärker effektivt hela din benmuskelatur. Om du sitter upprätt under träning medan du cyklar, stärker du också din core muskulatur. Du kan vidare träna din mage genom att hålla en lätt spänning i magmuskulaturen under din cykelträning.

 

25-01-2019

Vänta ...

Träningsutrustning och fitnessprodukter - Snabbt, enkelt och bekvämt

Välkommen till FitnessSport. Här finner du ett stort urval av träningsutrustning, fitnessutrustning, träningsredskap och allt annat du behöver för att få ut det mesta av din träning.

Vi har många års erfarenhet från branchen. Vi erbjuder ett brett utbud av populära träningsredskap och utrustning för privata och professionella gym, och detta alltid till riktigt bra priser. Oavsett din ambitionsnivå har vi träningsredskap och träningsutrustning du kan njuta av - och naturligtvis till äkta nätpriser. Om du letar efter träningsutrustning så har du kommit till helt rätt ställe. Vi har allt från maskiner, vikter, verktyg och utrustning för alla muskelgrupper, övningstyper och ambitionsnivåer.


Kvalité från kända tillverkare

Hos FitnessSport har vi ett stort urval av träningsmaskiner och träningsutrustning från många av de stora märken. Vi har utrustning från bland annat Adidas, Concept2, Everlast, Reebok, Titan Fitness, Kettler, WaterRower och många fler. Förutom de olika varumärkena vi har i butiken har vi ett brett urval med olika typer av utrustning, allt från träning med stretchband till löpband som du känner från gymet. Kort sagt, vi är en komplett leverantör för allt inom träningsutrustning.


Allt innom träning och fitness

Vare sig du letar efter en motionscykel, ett löpband, hantlar, kettlebells, yogabollar eller träningsutrustning, hittar du alltid ett stort, uppdaterat utbud till låga priser på fitnesssport.se.

Vi vill vara din favoritbutik på nätet för fitnessprodukter och ser därför till att alltid hålla oss à jour med marknaden, nya trender och allt annat som pågår på fitness- och träningsfronten. Hos oss hittar du vad du letar efter - och ofta mer.

Med vår breda kunskap och passion för fitness, styrketräning, rehabilitering och konditionsträning, kan vi garantera en professionell och kompetent vägledning, så att du alltid får rätt utrustning  - enligt dina önskemål och behov.


FitnessSport.se - handla med riktiga människor bakom skärmen

Vi är en onlinebutik som drivs av äkta fitness- och träningsnördar. Vi har ett av nätets bästa utbud av träningsutrustning, och naturligtvis säljer vi allt till överkomliga priser.

Kontakta oss via mail eller telefon och låt oss tala om vad vi kan göra för dig. Det ska vara roligt och meningsfullt att träna, och vi kan bidra till att det blir det. Att träna handlar till stor del om att välja rätt utrustning och det är där vi verkligen skiljer oss från resten av marknaden. Genom att alltid ha ett uppdaterat och välsorterat urval av träningsutrustning för alla typer av träning.

Låt oss hjälpa dig att komma igång (eller köra vidare) med din träning. Vi ser fram emot att hjälpa dig att nå dina mål.

Behöver du hjälp?

Ring 040-300340

Gratis frakt vid köp över SEK 500

1-5 dagar leveranstid 

Trygg e-handel

Certifierad Trygg e-handel

Trustpilot

4 stjärnor på Trustpilot

2 månads returrätt

36 månaders reklamationsrätt

Verkstad och teknikerhjälp

Du kan vara säker på att få bra service