Cart:

0 0,- SEK
Du har inga produkter i din varukorg.

0

BETALNINGSVILLKOR

Betalning för beställda varor kan göras online med Visa, MasterCard eller Klarna. Faktura skickas via e-post när varorna har sänts iväg.

Betalningen för dina varor sker efter att det att vi skickat dina varor. Därav kan din betalning stå som en reservation på ditt konto. Men beloppet dras inte förrän de lämnat vårt lager. 
 

FÖRSÄNDELSE OCH LEVERANS

Som regel skickar FitnessSport.se order inom ett par arbetsdagar. Beställda varor skickas normalt tillsammans samtidigt i en försändelse.

FitnessSport.se beräknar normalt en leveranstid på ca 3 - 7 arbetsdagar. Med reservation för externa förhållanden som ligger utanför vår kontroll. Du kontaktas givetvis per e-post eller telefon om detta skulle bli aktuellt. Våra leveranser sker i samarbete med erkända transportörer och servicepartner. Frakten är 99 kr för ordrar under 500 kr. Vid köp över 500 kr är frakten gratis. Du får alltid information om de totala leveranskostnaderna vid varubeställning innan du godkänner din order.

Om du inte är hemma för att ta emot en försändelse som inte kan stoppas i brevlådan, så anger du så tydligt och detaljerat som möjligt var varan kan lämnas. När varan lämnats, upphör FitnessSport.se’s ansvar för den och det övergår till dig som köpare.

För en vara som tas i retur på grund av att du som mottagare inte är anträffbar, debiteras du fraktkostnader för extra utkörning.

 
VIKTIG INFORMATION OM LEVERANS

Försändelser på upp till 20 kg levereras med PostNord till alla privata adresser. Om ingen är hemma för att ta emot försändelsen så skickar PostNord därefter en post-avi till dig. Det innebär att du själv måste hämta ut försändelsen hos närmaste paketutlämning eller närmaste postkontor. Om din order väger mer än 20 kg så skickas den med budfirma. De kör normalt ut med varor under vardagar mellan kl. 9.00-17.00. Därför kanske det är bättre för dig om försändelsen levereras till din arbetsplats, så behöver du inte vara hemma för att ta emot den. 

Vänta ...

Träningsutrustning och fitnessprodukter - Snabbt, enkelt och bekvämt

Välkommen till FitnessSport. Här finner du ett stort urval av träningsutrustning, fitnessutrustning, träningsredskap och allt annat du behöver för att få ut det mesta av din träning.

Vi har många års erfarenhet från branchen. Vi erbjuder ett brett utbud av populära träningsredskap och utrustning för privata och professionella gym, och detta alltid till riktigt bra priser. Oavsett din ambitionsnivå har vi träningsredskap och träningsutrustning du kan njuta av - och naturligtvis till äkta nätpriser. Om du letar efter träningsutrustning så har du kommit till helt rätt ställe. Vi har allt från maskiner, vikter, verktyg och utrustning för alla muskelgrupper, övningstyper och ambitionsnivåer.


Kvalité från kända tillverkare

Hos FitnessSport har vi ett stort urval av träningsmaskiner och träningsutrustning från många av de stora märken. Vi har utrustning från bland annat Adidas, Concept2, Everlast, Reebok, Titan Fitness, Kettler, WaterRower och många fler. Förutom de olika varumärkena vi har i butiken har vi ett brett urval med olika typer av utrustning, allt från träning med stretchband till löpband som du känner från gymet. Kort sagt, vi är en komplett leverantör för allt inom träningsutrustning.


Allt innom träning och fitness

Vare sig du letar efter en motionscykel, ett löpband, hantlar, kettlebells, yogabollar eller träningsutrustning, hittar du alltid ett stort, uppdaterat utbud till låga priser på fitnesssport.se.

Vi vill vara din favoritbutik på nätet för fitnessprodukter och ser därför till att alltid hålla oss à jour med marknaden, nya trender och allt annat som pågår på fitness- och träningsfronten. Hos oss hittar du vad du letar efter - och ofta mer.

Med vår breda kunskap och passion för fitness, styrketräning, rehabilitering och konditionsträning, kan vi garantera en professionell och kompetent vägledning, så att du alltid får rätt utrustning  - enligt dina önskemål och behov.


FitnessSport.se - handla med riktiga människor bakom skärmen

Vi är en onlinebutik som drivs av äkta fitness- och träningsnördar. Vi har ett av nätets bästa utbud av träningsutrustning, och naturligtvis säljer vi allt till överkomliga priser.

Kontakta oss via mail eller telefon och låt oss tala om vad vi kan göra för dig. Det ska vara roligt och meningsfullt att träna, och vi kan bidra till att det blir det. Att träna handlar till stor del om att välja rätt utrustning och det är där vi verkligen skiljer oss från resten av marknaden. Genom att alltid ha ett uppdaterat och välsorterat urval av träningsutrustning för alla typer av träning.

Låt oss hjälpa dig att komma igång (eller köra vidare) med din träning. Vi ser fram emot att hjälpa dig att nå dina mål.

Behöver du hjälp?

Ring 040-300340

Gratis frakt vid köp över SEK 500

1-5 dagar leveranstid 

Trygg e-handel

Certifierad Trygg e-handel

Trustpilot

4 stjärnor på Trustpilot

2 månads returrätt

36 månaders reklamationsrätt

Verkstad och teknikerhjälp

Du kan vara säker på att få bra service